O nama

’’Danpe Commerce’’ d.o.o. je građevinska firma osnovana 1992. godine sa sjedištem u Herceg Novom. Od samog početka, firma je zamišljena kao porodičan biznis, s toga uporan i savjestan dugogodišnji rad cijele porodice Danilović kao i iskreno i požrtvovano angažovanje svih zaposlenih je ključ uspjeha i referenca više u poslovanju preko 22 godine.

’’Danpe Commerce’’ d.o.o. trenutno zapošljava 63 radnika i posjeduje svu potrebnu mehanizaciju i alate za kvalitetno izvođenje svih građevinskih radova od temelja do krova. Za izvođenje svih radova posjedujemo sve sertifikate i licence kao i stručno osposobljene kadrove koji svojim stalnim usavršavanjem, marljivim radom i kreativnošću podižu kvalitet izvedenih radova na još veći nivo.

Za proteklih 22 godine poslovanja, izgradili smo preko 60.000 m2 stambeno-poslovnih objekata na nivou opština Herceg Novi, Kotor i Tivat.

Takođe, pored izvođenja svih građevinskih radova u visoko-gradnji i niskogradnji firma se bavi i sopstvenim investicijama, izgradnjom stambeno-poslovnih objekata, rentiranjem i prodajom istih.